/remenysugar-otthon/kulonleges-ellatast-nyujto-gyermekotthon/10 /remenysugar-otthon/kulonleges-ellatast-nyujto-gyermekotthon/10 /remenysugar-otthon/kulonleges-ellatast-nyujto-gyermekotthon/10

Aktualitások

Tréning

Kommunikáció és empátia fejlesztő tréning

2012. május 10-11-12.

 
Konferencia

2012. április 24-25-26. Beilleszkedés -

a lakásotthonokban, gyermekotthonokban élő gyermekek esélyei

 
Otthont nyújtó ellátás

Otthont nyújtó ellátást biztosít - az ideiglenes hatállyal elhelyezett, az átmeneti és a tartós nevelésbe vett gyermek számára és utógondozói ellátást biztosít a fiatal felnőtt számára - azaz a 0-24 éves korú gyermekvédelmi gondoskodásban részesülő gyermekek, fiatal felnőttek számára.

Bővebben...
 

Különleges Gyermekotthon

remenysDMJV Reménysugár Otthona Különleges Ellátást is Nyújtó Gyermekotthonában 40 férőhelyen ad otthont a 0-6 éves korú egészséges és enyhe fokban sérült gyermekek, illetve testvérkapcsolat fennállása esetén azon gyermekek, akik elhelyezésük évében december 31-ig a 7. életévüket betöltik.

A 0-1 éves korú tartósan beteg gyermekek, valamint koruk miatt – 0-3 éves korú – sajátos szükséglettel bíró gyermekek gondozása, nevelése is itt történik. Az épületben található több foglalkoztató szoba, Ayres-terápiás szoba, tornaszoba és só-terápiás szoba.

 

BejelentkezésDebrecen Megyei Jogú Város Reménysugár Otthona