/remenysugar-otthon/csaladok-atmeneti-otthona/10 /remenysugar-otthon/csaladok-atmeneti-otthona/10 /remenysugar-otthon/csaladok-atmeneti-otthona/10

Aktualitások

Tréning

Kommunikáció és empátia fejlesztő tréning

2012. május 10-11-12.

 
Konferencia

2012. április 24-25-26. Beilleszkedés -

a lakásotthonokban, gyermekotthonokban élő gyermekek esélyei

 
Otthont nyújtó ellátás

Otthont nyújtó ellátást biztosít - az ideiglenes hatállyal elhelyezett, az átmeneti és a tartós nevelésbe vett gyermek számára és utógondozói ellátást biztosít a fiatal felnőtt számára - azaz a 0-24 éves korú gyermekvédelmi gondoskodásban részesülő gyermekek, fiatal felnőttek számára.

Bővebben...
 

Családok Átmeneti Otthona

A családok átmeneti otthona 26 férőhelyen nyújt átmeneti gondozást. Az otthon a DMJV Reménysugár Otthonának egyik szakmai egysége, amely 2003. februárjától új telephelyen fogadja az átmeneti gondozást kérőket.

Az átmeneti gondozás időtartama, meghatározott időre maximum 12 hónapra szól. ez az idő 6 hónappal meghosszabbítható, ha az átmeneti elhelyezésben részesülő gyermek és szülei hajléktalanok és képtelenek krízishelyzetük megoldására.

Az átmeneti gondozás célja, hogy segítséget nyújtsunk a szülőknek – akik külső, vagy belső okok miatt szülői feladatuk teljesítésében gátoltak –a kompetens szülővé válásban, hogy az otthonból kikerülve képesek legyenek gyermekük nevelésére, családjuk összetartására.

 

BejelentkezésDebrecen Megyei Jogú Város Reménysugár Otthona