/remenysugar-otthon/1sz-regionalis-gyermekotthon/10 /remenysugar-otthon/1sz-regionalis-gyermekotthon/10 /remenysugar-otthon/1sz-regionalis-gyermekotthon/10

Aktualitások

Tréning

Kommunikáció és empátia fejlesztő tréning

2012. május 10-11-12.

 
Konferencia

2012. április 24-25-26. Beilleszkedés -

a lakásotthonokban, gyermekotthonokban élő gyermekek esélyei

 
Otthont nyújtó ellátás

Otthont nyújtó ellátást biztosít - az ideiglenes hatállyal elhelyezett, az átmeneti és a tartós nevelésbe vett gyermek számára és utógondozói ellátást biztosít a fiatal felnőtt számára - azaz a 0-24 éves korú gyermekvédelmi gondoskodásban részesülő gyermekek, fiatal felnőttek számára.

Bővebben...
 

1. sz. Regionális Hatáskörű Módszertani Gyermekotthon

mlogoDMJV Reménysugár Otthona 1.számú Regionális Hatáskörű Módszertani Gyermekotthona 4 lakásotthonban 46 férőhelyen látja el a gyermekek gondozását. Ezen szakmai egység sajátossága, hogy lakásotthonaiban testvér kapcsolatok miatt 6 év alatti gyerekeket is gondoznak, valamint egyik lakásotthonában gyermekkorú és fiatalkorú anyák élnek gyermekeikkel.

Célunk, hogy információkat gyűjtsünk a régió gyermekotthonainak sajátosságairól, problémáiról és ennek ismeretében nyújtsunk módszertani segítséget valamint, az egyes gyermekotthonokban megismert jó gyakorlatokat megismertessük más gyermek-otthonok dolgozóival is; ennek érdekében ezeket kiadványokban is megjelentessük, valamint tapasztalatcserét és együttműködést koordináljunk a régió gyermekotthonai között, sőt lehetőségeink szerint az együttműködést segítsük az alapellátás és szakellátás között is.

A feltárt igények szerint szervezünk szakmai napokat, továbbképzéseket, tréningeket a gyermekotthonunkban dolgozómunkatársak részére.

 

BejelentkezésDebrecen Megyei Jogú Város Reménysugár Otthona