2014. JANUÁR 14
Kiégést megelőző és stressz kezelési tréning gyermekotthonokban és lakásotthonokban dolgozó szakemberek számára
Bővebb információk2014. JANUÁR 14
Intézményünk a Debreceni Reménysugár Gyermekotthon továbbképzést szervez szeptember hónapban:
Bővebb információk2014. JANUÁR 14
Kiégést megelőző és stressz kezelési tréning gyermekotthonokban és lakásotthonokban dolgozó szakemberek számára
Bővebb információk2014. JANUÁR 14
Vezetői készségeket fejlesztő tréning gyermekvédelemben dolgozó középvezetők számára
Bővebb információk2014. JANUÁR 14
„A más gyermekét nevelni – sajátos nevelési problémák nem saját családjukban élő gyermekeknél”
Bővebb információk2014. JANUÁR 14
Az egészséges táplálkozás gyakorlata és kialakítása gyermekeknél
A továbbképzés egységeinek / előadásainak/ megnevezése, az egyes elemek résztémáinak rövid tartalmi ismertetése | Az egyes tartalmi részek óraszáma / időtartama | Módszerek/munkaformák egységenként | Az előadó/tréner neve, képzettsége, szakterülete |
1.nap Tápanyag szükséglet születéstől a serdülőkor befejezéséig | 4 óra | Előadás | Szalayné Kónya Zsuzsa – szakértő dietetikus |
Táplálkozási zavarok, felszívódási zavarok, étel allergiák | 4 óra | Előadás | Dr. Szabó Magdolna - gyermekgyógyász |
Ételkészítési praktikák: egyszerűen és ízletesen | 2 óra | Gyakorlat | Király Sándorné - élelmezésvezető |
2. nap Evészavarok | 2 óra | Előadás | Dr. Farkas Gyöngyi - gyermekpszichiáter |
A táplálás pszichés vonatkozásai | 3 óra | Előadás | Tóth Marianna – klinikai szakpszichológus |
Az ételek károsodását megelőző ételkészítési eljárások és hogyan kerüljük el az egyen ízt | 4 óra | Gyakorlat | Szalayné Kónya Zsuzsa – szakértő dietetikus |
Az élelmezési alapanyagok beszerzési lehetőségei, különös tekintettel a lakásotthoni szükségletekre | 1 óra | Előadás | Mikó Erika – lakásotthon vezető |
3. nap Az egészséges csecsemő- és kisgyermektáplálás ma | 1 óra | Előadás | Kurta Sándorné - védőnő |
Ötvözzük nagymamáink leleményességét a korszerű konyhatechnikák lehetőségeivel | 4 óra | Előadás | Király Sándorné - élelmezésvezető |
Az élelmiszerek biztonságának alapja, az alapanyagtól az étel megemésztéséig | 2 óra | Előadás | Király Sándorné - élelmezésvezető |
Ételsorok összeállítása korcsoportonként a szükségleteknek megfelelően | 3 óra | Gyakorlat | Király Sándorné - élelmezésvezető |