napjaink

Bébiszitter árak


Nincs folyamatos órabér utáni jutalékunk! Oldalunkon egyszeri fix regisztrációs díjat számolunk és a bébiszitter óradíjából semmilyen egyéb folyamatos további költséget nem vonunk le. Nem kell többet fizetni, csak a regisztrációért, mindössze egyszeri 4990 Ft/hó tól igénybe veheti a szolgáltatásunkat. Miért tudjuk ezt megtenni? Nem vagyunk közvetítők, így nem is számítunk fel folyamatos közvetítési díjat amég a bébiszittert foglalkoztatja. Ami lehet több év is! Velünk rengeteget spórol. Mégis a legjobb bébiszittert kiválaszthatja a gyermeke számára! Hiába foglalkoztatja a bébiszittert akár 3 évig, amenyiben 1 hónapon belül megtalálja az alkalmas babysittert (és miért ne találná meg akár 1-2 napon belül), akkor egyszeri 4.990 Ft ot fizet.

A Debreceni Reménysugár Gyermekotthon 7 gyermekotthonból és egy 10 családot magában foglaló nevelőszülő hálózatból áll.

Újszülött kortól nagykorúvá válásukig,sőt saját kérésükre 21 éves korig, vagy felsőfokú tanulmányaik végzése esetén 25 éves korig - összesen 310 férőhelyen - gondoskodunk a nálunk elhelyezett családjuk nélkül nevelkedő gyermekekről. A nagyobb gyermekek lakásotthonokban élnek, ezek Debrecen területén elszórtan találhatóak. A testvéreket együtt helyezzük el, fontosnak tartjuk, hogy együtt nevelkedjenek és később egymás támaszai lehessenek.

Célunk, hogy minél több gondozottunk családba kerüljön – nevelőcsaládba, örökbefogadó családba – vagy ha sikerül a szülőknek rendezni körülményeiket, életvitelüket, akkor saját családjukba térhessenek vissza. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor minél szeretetteljesebb légkörben igyekszünk őket egészséges és sikeres felnőttekké nevelni.

A gyermekek gyakran segítségre szorulnak, hogy képesek legyenek felzárkózni kortársaikhoz, mivel nagyon rossz körülmények közül érkeznek hozzánk. Odbierz darmowy bonus rejestracyjny. Vannak közöttük, akiket korábban elhanyagolta, esetleg bántalmaztak, ezért az átélt traumák feldolgozásában pszichológusok is segítik őket.

Mivel az elmúlt években gyermekotthonunk regionális módszertani gyermekotthonként működött a feltárt igények szerint szervezünk szakmai napokat, továbbképzéseket, tréningeket a gyermekotthonokban dolgozó munkatársak részére.

Derűs gyermekkort igyekszünk biztosítani a nálunk élő gyermekek számára, amire majd jóérzéssel gondolhatnak vissza felnőttként és különösen fontosnak tartjuk, hogy lehetőségekkel indulhassanak az életbe.

Gyermekotthonaink nagy odafigyeléssel és tapasztalattal látják el a gyermekek gondozását. bővebben »
A nevelőszülői hálózat segít a gyermekotthonba került gyerekek szociális fejlődésében. bővebben »
Alapítványunk célja, hogy gondoskodjon a család nélkül maradt gyermekekről. bővebben »

Honlapkészítés: Honlapkészítés debrecen Adatvédelmi nyilatkozat